Durant els últims anys hem vist com està augmentant la cultura cervesera del nostre país, una molt bona opció és visitar una microcerveseria per conèixer el procés i les característiques d’aquesta beguda que tants cops hem disfrutat.

Oferim tres opcions diferents 100% personalitzables (sempre amb cita prèvia):

Visita guiada

 Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana.

Preu: Gratuït

maridage cervesa artesana

Visita guiada i maridatge amb productes de proximitat

 Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana finalitzant la visita amb el tast de les 4 cerveses Ponent maridades amb quatre productes de proximitat.

Preu: A consultar

botellas cerveza artesana ponent

Visita guiada i tast de 4 cerveses amb snacks

 Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana finalitzant la visita amb el tast de 5 cerveses acompanyades de snakcs.

Preu: 4 € (mín. 3 persones)

tumul/dolmen sero

Vista guiada a la fàbrica i a “Seró. Espai transmissor” 

 Explicació de les matèries primeres i del procés d’elaboració de la cervesa artesana finalitzant la visita amb el tast de les 4 cerveses Ponent maridades amb quatre productes de proximitat. Segons els horaris abans o després de la microcerveseria es visita el Túmul/Dolmen de Seró.

Preu: A consultar

A les Terres de Ponent en els darrers anys han aparegut diverses microcerveseries, totes elles amb caràcter i personalitat pròpia. Amb la Ruta de la Cervesa volem obrir les portes d’aquestes petites fàbriques de cervesa a tothom que estigui interessat en aquest món tan apassionant de la cervesa artesana. Us animem que descobriu amb nosaltres què i qui hi ha darrere d’aquesta beguda de què tants cops hem gaudit.

La Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida en aquests moments la conformen set microserveseries: Ctretze, Casa Dalmases, Cerveseria Matoll, Lo Perot, Cerveses Ponent, La Vella Caravana i Lo Vilot.